Proiectul Caravana de Sănătate a Crucii Roșii Române, implementat cu sprijinul Croix-Rouge Française, a debutat la Călărași

FOTO Facebook Marius Dulce

Proiectul Caravana de Sănătate a Crucii Roșii Române, implementat cu sprijinul Croix-Rouge Française, a debutat la Călărași, iar cetățenii orașului vor avea parte de consultații gratuite.

“6 cabinete medicale mobile medici români și francezi, asistenți medicali,  voluntari. Și multă implicare!

Așa a debutat prima zi, la Călărași, a proiectului Caravana de Sănătate a Crucii Roșii Române, implementat cu sprijinul Croix-Rouge Française.

Toți călărașenii vor avea acces gratuit la consultații în specializări ca: medicina generală, pediatrie, optică medicală, ginecologie și stomatologie.

Locația de bază a caravanei este în municipiul nostru, strada Eroilor, nr 49 și ultima zi de acces va fi 13 octombrie.

Călărașiul este destinația cu numărul 5 după Galați, Satu-Mare, Tulcea și Constanța”, a declarat primarul din Călărași, Marius Dulce.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*