PSD Călărași și-a lansat candidata la Primăria Nicolae Bălcescu

Georgiana Teodorescu și Vasile Iliuță. FOTO PSD Călărași

PSD Călărași și-a lansat candidata la Primăria Nicolae Bălcescu, iar la eveniment a fost prezent și liderul organizației județene, Vasile Iliuță.

“În politică nu ne putem baza pe ipoteze și analize greșite. Nu ne putem juca cu destinele celor care ne votează.

De aceea, oamenii pe care îi propun în funcții politice trebuie să confirme prin profesionalism și seriozitate.

Astăzi am mobilizat echipa PSD Călărași pentru a participa la lansarea candidaturii la primăria comunei Nicolae Bălcescu a doamnei Teodorescu Georgiana.

Onestitate, demnitate, grație și implicare pentru comunitate.

Sunt convins că doamna Teodorescu este cea mai bună soluție pentru dezvoltarea comunei Nicolae Bălcescu și am încredere că va transforma această comună într-un etalon administrativ” – Vasile Iliuță.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*