Măsuri de ordine și siguranță publică luate de jandarmii călărășeni la sfârșitul acestei săptămâni

Măsuri de ordine și siguranță publică luate de jandarmii la sfârșitul acestei săptămâni. FOTO IJJ Călărași

Jandarmii din cadrul Inspectoratului Județean Călărași, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, vor lua în acest sfârșit de săptămână măsuri pentru asigurarea unui climat de siguranță la nivelul județului Călărași.

Astfel, sâmbătă, 6 noiembrie, începând cu ora 14.00, jandarmii călărășeni vor fi prezenți în zona stadionului din localitatea Borcea, unde vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal disputat între echipele A.S.F.C Agricola Borcea și A.C.S.M Oltenița.

De asemenea, în acest weekend, jandarmii călărășeni vor fi prezenți în zonele unde se preconizează a fi mari aglomerări de persoane – piețe, autogări, centre comerciale, locuri de agrement etc, și vor acționa pentru informarea şi îndrumarea cetățenilor de a respecta în primul rând măsurile de prevenire a răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2, dar și pentru intervenție în cazul producerii unor incidente nedorite.

Jandarmeria Călărași recomandă cetățenilor să manifeste înțelegere față de măsurile luate, să adopte un comportament civilizat, să respecte regulile de igienă individuală pentru prevenirea contaminării și limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2, să evite conflictele de orice natură și să anunțe cea mai apropiată patrulă de jandarmi, dacă observă persoane care au un comportament antisocial.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*