Razie organizată de polițiști la nivelul județului Călărași. Au fost date amenzi de peste 100.000 de lei

În urma unei acțiuni cu efective mărite desfășurată în județului Călărași, polițiștii au efectuat 96 de filtre, au constatat două infracțiuni, au legitimat 1.312 persoane și au verificat 817 autovehicule și 93 de societăți comerciale.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, în noaptea de 28/29 august, între orele 20.00 – 02.00, polițiștii au desfășurat o razie la nivelul județului, în cadrul căreia s-a urmărit respectarea prevederilor actelor normative elaborate pentru starea de alertă, prevenirea săvârșirii de fapte antisociale, contra persoanei și contra patrimoniului cât și asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 228 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 114.810 lei. Au fost legitimate 1.312 persoane, verificate 817 autovehicule și 93 de  societăți comerciale, totodată, fiind constatate 2 infracțiuni în flagrant, la regimul rutier. Totodată, ca măsură complementară pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, polițiștii au reținut 8 permise de conducere și au retras 8 certificate de înmatriculare.

La activități au participat polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice, luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, dar și cadre ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași și Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Călărași.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*