Restricții de circulație pe autostrada București – Constanța, în zona Dragalina

Restricții de circulație pe Autostrada București - Constanța, în zona Dragalina. FOTO DRDP Constanța

DRDP Constanța anunță introducerea de restricții de circulație pe autostrada București – Constanța, în zona Dragalina.

În vederea executării lucrărilor de reparații la pasajul situat la km 101+862, peste CF din zona localității Dragalina, județul Călărași, sunt instituite restricții de circulație, iar traficul este deviat după cum urmează:
Circulația rutieră de pe Autostrada A2, sectorul cuprins între km 101+500 și km 102+200, Calea 1, București – Constanța, este închisă.
Traficul rutier este deviat pe Calea 2, Constanța – București, unde circulația se desfășoră pe ambele sensuri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*