Reținuți de polițiștii călărășeni după ce au agresat un bărbat din Dor Mărunt în propria gospodărie

Mașină de Poliție din Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Polițiștii călărășeni cercetează două persoane pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și tâlhărie calificată.

Astfel, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, la data de 06 noiembrie, polițiștii au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Dor Mărunt, județul Călărași, cu privire la faptul că a fost agresat fizic.

În fapt, în jurul orei 21.30, bărbatul s-a întâlnit cu fosta concubină la un magazin din localitatea și a invitat-o pe aceasta domiciliul său. Ulterior, în locuință a pătruns actualul concubin al femeii, care l-a lovit cu pumnii în zona feței. Totodată, înainte să părăsească locuința, femeia ar fi sustras o sumă de bani și un pachet de țigări.

La data de 08 noiembrie, ca urmare a probatoriului administrat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și violare de domiciliu, iar femeia sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, aceștia urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*