Risc ridicat de formare a poleiului pe carosabil, în următoarele ore, în județul Călărași

Atenție șoferi: risc ridicat de formare a poleiului pe carosabil, în următoarele ore, în județul Călărași. FOTO arhiva CLnews

În cea mai mare parte a județului Călărași sunt căderi de ploaie care depune polei, anunță reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Călărași.

Astfel, conform ultimei informări a Administrației Naționale de Meteorologie, în cursul acestei zile, în intervalul orar 14.00 – 17.00, vremea pe teritoriul județului va fi caracterizată de ploi ce favorizează depunerea de polei, ninsori moderate cantitativ și intensificări ale vântului.

Drept urmare, conducătorii auto sunt sfătuiți să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, să reducă semnificativ viteza, să păstreze în mers o distanță suficient de mare față de vehiculele din față pentru a opri în condiții de siguranță, să nu frâneze sau să vireze brusc și să utilizeze, cu precădere, frâna de motor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*