Dosare penale întocmite de polițiștii călărășeni pentru doi sibieni prinși la volan sub influența substanțelor psihoactive

Zilnic, polițiștii rutieri desfășoară acțiuni menite să contribuie la consolidarea gradului de siguranță a participanților la trafic.

Astfel, duminică, 31 iulie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control pe DN 3, în afara municipiului Călărași, un autoturism condus de un bărbat de 50 ani, din municipiul Sibiu. Întrucât manifesta un comportament agitat a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv la cannabis. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină.

După efectuarea tuturor procedurilor, bărbatul a plecat, iar la volanul mașinii s-a urcat pasagerul, acesta fiind un bărbat în vârstă de 41 de ani, tot din municipiul Sibiu. A fost și el depistat de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Călărași, pe strada Bulevardul Eroilor din municipiul Călărași, iar la testarea cu aparatul DrugTest a iesit pozitiv tot la cannabis, dar și la metamfetamină.

Pe numele celor în cauză, polițiștii au întocmit dosare penale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*