Săptămâna faptelor bune, la IPJ Călărași

Săptămâna faptelor bune, la IPJ Călărași

În luna cu cele mai frumoase sărbători din an, poliţiştii călărășeni au adăugat o nouă atribuție pe lângă cele specificate de fișa postului: ajutor al lui Moș Crăciun.

Astfel, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, luându-și rolul în serios, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sprijiniți de polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Dor Mărunt, au mers încărcaţi cu daruri la o familie din localitățile Valea Argovei și Nucetu, județul Călărași. Familia, împreună cu cei nouă copii, cu vârste cuprinse între 4 și 15 ani, au primit alimente de bază, fructe, dulciuri și haine.

Prin gestul lor poliţiştii au dorit să aducă bucurie în sufletul acestora înainte de Crăciun.

Vizita oamenilor legii a fost aşteptată cu nerăbdare de cei mici care au ieşit în pragul casei pentru a-şi întâmpina cadourile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*