FOTO Majoritatea unităților de învățământ din județul Călărași își redeschid porțile în Scenariul 1 și 2

Elevii vor merge fizic la școală în funcție de gradul de vaccinare a cadrelor didactice

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Călărași a aprobat scenariul de funcționare pentru fiecare unitate de învățământ din județ, începând de luni, 8 februarie. Măsura a fost luată conform propunerilor Consiliilor de Administrație ale unităților de învățământ din județul Călărași cu privire la stabilirea scenariului de organizare și desfășurare a cursurilor în instituțiile de învățământ, avizate de Inspectoratul Școlar Județean Călărași și Direcției de Sănătate Publică Călărași prin adresa nr. 453/2021.

Astfel, majoritatea unităților de învățământ din județul Călărași își redeschid porțile în Scenariul 1 și 2 și numai două unități de învățământ, respectiv Școala Gimnazială Nr.1 Unirea și Școala Gimnazială Nr.1 Perișoru, vor începe cursurile în Scenariul 3:

  • Scenariul 1 prevede participarea zilnică a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție;
  • Scenariul 2 prevede participarea zilnică, cu prezență fizică în unitățile de învățământ a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a și a XIII-a, și a celor din anii terminali din învățământul profesional și postliceal, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție, în timp ce elevii din celelalte clase/ ani de studiu vor participa în continuare la cursuri în sistem online;
  • Scenariul 3 prevede participarea zilnică a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, în timp ce restul elevilor vor participa la cursuri online.

Atașat veți regăsi toate unitățile de învățământ și scenariul după care vor funcționa:

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*