Siguranța elevilor, prioritară pentru polițiștii călărășeni

Siguranța elevilor, prioritară pentru polițiștii călărășeni. FOTO IPJ Călărași

Polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean Călărași au desfășurat acțiuni de prevenire a delincvenței juvenile și de prevenire a răspândirii infectării cu SARS-CoV-2.

Astfel, potrivit IPJ Călărași, polițiștii din cadrul Biroului de Siguranță Școlară, împreună cu cei din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, au desfășurat joi, 01 aprilie, în mai multe școli din județ, acțiuni pe linia prevenirii delincvenței juvenile și a prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2.

„Elevii au primit cu interes mesajul polițiștilor, care i-au îndemnat să aibă o atitudine nonviolentă și să evite asocierea cu persoane ce ar putea avea potențial infracțional. Ne dorim să acționăm în permanență pentru ca elevii din județul nostru să meargă la școală în siguranță”, au gransmis reprezentanții IPJ Călărași.

Pe parcursul întâlnirii, participanţilor le-au fost prezentate materiale preventive cu recomandări utile atât pe linia prevenirii delincvenței juvenile, cât și pe linia prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*