Siguranța elevilor, prioritară pentru polițiștii călărășeni

Siguranța elevilor, prioritară pentru polițiștii călărășeni. FOTO IPJ Călărași

Polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean Călărași au desfășurat acțiuni de prevenire a delincvenței juvenile și de prevenire a răspândirii infectării cu SARS-CoV-2.

Astfel, potrivit IPJ Călărași, polițiștii din cadrul Biroului de Siguranță Școlară, împreună cu cei din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, au desfășurat joi, 01 aprilie, în mai multe școli din județ, acțiuni pe linia prevenirii delincvenței juvenile și a prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2.

„Elevii au primit cu interes mesajul polițiștilor, care i-au îndemnat să aibă o atitudine nonviolentă și să evite asocierea cu persoane ce ar putea avea potențial infracțional. Ne dorim să acționăm în permanență pentru ca elevii din județul nostru să meargă la școală în siguranță”, au gransmis reprezentanții IPJ Călărași.

Pe parcursul întâlnirii, participanţilor le-au fost prezentate materiale preventive cu recomandări utile atât pe linia prevenirii delincvenței juvenile, cât și pe linia prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*