Spectacol și adrenalină, weekendul viitor, la Călărași

Spectacol și adrenalină, weekendul viitor, la Călărași. FOTO www.baja555romania.eu

Municipiul Călărași va găzdui în weekend-ul 29-31 iulie competiția internațională de rally raid Baja 555 România.

Organizat de ACS Baja 500 Motosport, evenimentul rally raid se regăsește în calendarul competițional al Federației Române de Automobilism Sportiv și al Federației de Motociclism și contează atât pentru East European Tout Terrain Series, cât și pentru Campionatul Internațional ACSI Motorsport.

Prin eforturile organizatorilor și ale autorităților locale din județul Călărași, Baja 555 România, ajunsă la a șasea ediție, va reuni la start echipaje din România, Italia, Bulgaria, Turcia, Cehia, Serbia, Republica Moldova și Emiratele Arabe, cei mai mulți dintre sportivii străini având în palmares prezențe la campionate mondiale și la competiții de rally raid precum Dakar, Africa Eco Race, Breslau Polonia.

Întinsă pe 555 de kilometri, care vor fi parcurși de concurenți într-o singură zi, după modelul Dakar, cursa Baja 555 România se anunță pe cât de rapidă, pe atât de dificilă, traseul urmând să cuprindă drumuri pe câmpii și sol acoperit cu nisip.

„Dragi călărășeni, vă invităm vineri, 29 iulie, să vedeți aceste mașini puternice în acțiune la prologul competiției care se va desfășura pe terenul situat în complexul H2O (lângă grădina Zoologică). Veți avea parte de un spectacol cu mașini de top pregătite la cel mai înalt nivel și bineînțeles cu piloți profesioniști încărcați cu multă adrenalină”, au transmis organizatorii competiției.

La linia de start vor fi prezente 50 de echipaje din toate categoriile care pot participa la cursele de rally raid: auto, moto, utv, atv.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*