Incendiu de vegetatie între Dragoș Vodă și Ciulnița. Circulația mai multor trenuri a fost afectată

Incendiu de vegetație lângă calea ferată. FOTO CFR

Un incendiu de vegetație s-a produs astăzi între  Dragoș Vodă și Ciulnița, iar circulația mai multor trenuri a fost afectată.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a informat că circulația feroviară pe Magistrala București  –  Constanța a fost oprită temporar din cauza unui incendiu de vegetației în zona stației Dragoș Vodă și în linie curentă  intre Dragoș Vodă și Ciulnița.

Reprezentanții ISU au interzis circulația trenurilor pe ambele fire între Dragoș Vodă și Ciulnița și au solicitat scoaterea de sub tensiune a liniei de contact pentru intervențiile de lichidarea a incendiului.

Mai multe trenuri au staționat în gările de pe traseu până la finalizarea intervențiilor: IR 1580, IR 1582, IR 1981, IR 10181, IR 1994, IR 11681, IR 11504, IC538, IR 11084 și IR 11081.

Circulația feroviară a fost redeschisă la ora 11:20 pe distanța Dragoș Vodă – Ciulnița.

”O dată cu finalizarea intervențiilor ISU pentru lichidarea incendiului de vegetație și din zona stației Dragoș Vodă și redeschiderea ambelor fire pe distanța Dragoș Vodă – Ciulnița,  toate trenurile, care au staționat temporar în gările de pe traseu, sunt reînscrise treptat în circulație” – CFR.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*