Stația de autobuz de pe strada Prelungirea București, relocată temporar

FOTO Primăria Călărași

Primăria Călărași a anunțat că stația de autobuz de pe strada Prelungirea București va fi relocată temporar.

“Începând de mâine, 15 septembrie, stația de autobuz de pe strada Prel. București (zona parcul Florilor), va fi relocată temporar la intersecția străzilor Victoriei cu Prel. București, având în vedere lucrările ce se desfășoară pe acest segment în cadrul proiectului cu finanțare europeană” – Primăria Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*