Sute de mijloace de transport, controlate de polițiști pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2

Acțiuni pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2

Polițiștii din cadrul IPJ Călărași, împreună cu reprezentanți ai celorlalte autorități cu atribuții în domeniu, au continuat în ultimele 24 de ore acțiunile pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19.

Astfel, potrivit IPJ Călărași, echipele mixte au verificat 109 societăți comerciale, opt operatori economici, doi operatori de transport persoane și 73 de obiective de interes, precum restaurante, terase, fast food-uri. Totodată, au fost aplicate 125 de sancțiuni contravenționale la Legea 55/2020, în valoare de 15.250 de lei.

De asemenea, în vederea respectării măsurii de siguranță polițiștii au controlat 419 mijloace de transport, 147 fiind mijloace de transport în comun și 1.018 persoane, dintre care 115 cu privire la respectarea măsurilor de izolare și 903 cu privire la respectarea măsurilor de carantină.

În continuare, principalul obiectiv al acțiunilor Poliției Române în contextul pandemiei vizează protejarea sănătății românilor.

Polițiștii se află permanent la datorie și vor interveni cu fermitate în toate situațiile în care legea este încălcată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*