Dezinsecție terestră și aeriană în Călărași

Dezinsecție terestră și aeriană în Călărași

Primăria Călărași va efectua, în perioada 25 – 28 mai, pe domeniul public al municipiului, campania de dezinsecție și deratizare.

În cadrul acesteia se vor desfășura activități de dezinsecție terestră de combatere a căpușelor, precum și tratamente avio de combatere a țânțarilor adulți și a larvelor de țânțari. Tratamentele avio se vor efectua în intervalul orar 06.00 – 11.00, iar cel terestru în intervalul orar 21.00 – 05.00, în funcție de condițiile atmosferice fiind posibilă prelungirea perioadei.

Potrivit Primăriei Călărași, substanțele active folosite sunt: Cipermetrin, Tetrametrin, Piperonil Butoxide, Deltametrin, Esbiotrin, Praletrin si Bacillus Thuringiensis.

„Precizăm că tratamentele se vor desfășura în condiții corespunzătoare, pe raza municipiului Călărași, respectând prevederile legale de protecție a mediului, a sănătății și securității populației”, au transmis reprezentanții instituției.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*