Tânăr cercetat după ce a furat o mașină și s-a plimbat cu ea deși nu avea permis de conducere

Un tânăr este cercetat de polițiștii din Călărași după ce a furat o mașină, s-a plimbat cu ea deși nu avea permis de conducere.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 17 ianuarie, în jurul orei 19:15, polițiștii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Tămădău Mare au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, de către un tânăr, de 29 de ani, din comuna Ileana, județul Călărași, cu privire la faptul că i-a fost furat autoturismul.

“Din cercetările efectuate de polițiști s-a costatat faptul că un tânăr a observat autoturismul staționat, neasigurat și cu cheia în contact, s-a urcat la volanul autovehiculului, l-a pornit și l-a condus pe drumurile publice.

Tânărul a fost depistat de polițișți, iar în urma verificărilor în bazele de date s-a stabilit faptul că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul etilotest și aparatul Drugtest, rezultatele fiind negative” – IPJ Călărași.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosintă.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*