Primarul Marius Dulce: “De la ora 5 dimineața acționăm cu 18 utilaje pentru curățarea străzilor și echipe pentru degajarea trecerilor de pietoni”

Ninsoare în Călărași. FOTO Primăria Călărași

Primarul Marius Dulce a anunțat că de la ora 5 dimineața se acționează la nivelul municipiului cu 18 utilaje pentru curățarea străzilor de zăpadă și echipe pentru îndepărtarea zăpezii de pe trecerile de pietoni.

Iarna ne arată că își poate intra în drepturi în oricare zi, de aceea suntem pregătiți să intervenim.

De la ora 5 dimineața acționăm cu 18 utilaje pentru curățarea străzilor și echipe pentru degajarea trecerilor de pietoni.

Până la această oră nu sunt condiții pentru crearea fenomenului de polei.

La adăpostul de noapte au fost cazate aseară 10 persoane care au plecat din propria dorință în această dimineață, rămânând cazată o singură bătrână.

Suntem prezenți în toate zonele municipiului!

Acolo unde sesizați probleme vă stau la dispoziție.

Ca de fiecare dată” – Marius Dulce.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*