Tânăr de 19 ani, prins la volan de polițiștii din Călărași în timp ce conducea sub efectul unor droguri

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au depistat pe strada Panduri, din municipal Călărași, un tânăr, de 19 ani, pozitiv la THC și BZO.

Totodată, având în vedere suspiciunea că asupra acestuia sau în autoturism s-ar mai putea găsi substanțe psihoactive, s-a procedat la controlul amănunțit al autovehiculului, fiind descoperită o substanță vegetală uscată de culoare verde olive, ambalată în folie din plastic, un cântar de precizie și un grinder de culoare albastră folosit la măcinarea materialului vegetal.

Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină.

În cauză a fost întocmit dosar penal, acesta fiind cercetat  pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive și deținere de droguri de risc pentru consum propriu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*