Tânăr reținut de polițiștii călărășeni pentru furt calificat și tentativă la furt calificat

IPJ Călărași. FOTO Adrian Boioglu
IPJ Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Polițiștii călărășeni au documentat activitatea infracțională a unui tânăr bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat.

Astfel, potrivit IPJ Călărași, în perioada 31 ianuarie – 02 februarie, în municipiul Călărași au fost săvârșite șapte furturi și tentative la furt din autoturisme, acestea nefiind concentrate într-o anumită zonă.

„În urma investigațiilor desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași, autorul a fost identificat, acesta fiind un tânăr, de 20 de ani, din municipiul Călărași”, au precizat reprezentanții IPJ Călărași.

Față de cel în cauză s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*