Călărășean reținut pentru violență în familie, încălcarea ordinului de protecție și amenințare

Mașină de Poliție

Un bărbat din comuna călărășeană Vasilați a fost reținut de polițiști după ce și-a agresat concubina în plină stradă, deși femeia avea un ordin de protecție emis împotriva acestuia.

Potrivit IPJ Călărași, polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Gălbinași au fost sesizați de către un bărbat din comuna Vasilați cu privire la faptul că există un conflict între două persoane.

În fapt, în jurul orei 13.00,  o femeie, de 39 de ani, în timp ce se afla pe o stradă din comuna Vasilați, pe fondul unui conflict spontan, a fost agresată fizic de către concubinul ei. Ulterior, în urma probatoriului administrat, față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

Bărbatul este cercetat de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, încălcarea ordinului de protecție și amenințare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*