Tineri din Călărași reținuți pentru lovire sau alte violențe după o bătaie în public

Polițiștii  din cadrul Poliției Municipiului Călărași cercetează, în stare de reținere, trei tineri pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Potrivit IPJ Călărași, în seara zilei de 7 iunie, în jurul orei 23.26, polițiștii călărășeni au fost sesizați prin apel la 112, de către o femeie din municipiul Călărași, cu privire la faptul că este un scandal în desfășurare și mai multe persoane sunt agresate fizic.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, în jurul orei 23.00, pe fondul unui conflict, trei tineri cu vârste cuprinse între 18 și 21 de ani, din municipiul Călărași, au agresat fizic trei persoane, cu vârste cuprinse între 19 și 22 de ani.

Ca urmare a probatoriului administrat, față de cei trei tineri, la data de 08 iunie a.c., a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore. Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, urmând a fi sesizat parchetul în vederea luării unor măsuri preventive.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*