Trafic restricționat pe A2, în județul Călărași, pentru efectuarea de lucrări

Autostrada A2

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, până la ora 19.00, pe Autostrada A2, sensul București – Constanța, se execută lucrări de întreținere a covorului asfaltic, între kilometrii 55+500 metri – 57+500 metri, în zona localității Nicolae Bălcescu, județul Călărași, care impun restricționarea circulației pe a doua bandă.

Polițiștii recomandă reducerea vitezei în zona lucrărilor, semnalizarea intenției de schimbare a benzii de circulație și evitarea opririi pe benzile de circulație sau pe banda de urgență, în mod nejustificat!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*