Traficul rutier pe strada București, restricționat între strada Sloboziei și strada 13 Decembrie

Imagine din Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Primăria Călărași a anunțat că traficul rutier pe strada București va fi restricționat între strada Sloboziei și strada13 Decembrie.

Începând de mâine, 11 octombrie, traficul rutier pe strada București va fi restricționat între strada Sloboziei și strada 13 Decembrie (zona Primăriei) pentru lucrările de modernizare a acestei artere. De asemenea, la intersecțiile dintre strada Grivița cu strada Sloboziei și strada București cu strada Pompieri accesul va fi interzis pe perioada desfășurării lucrărilor” – Primăria Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*