Tratamente pentru combaterea căpușelor și a larvelor de țânțari, în Călărași

Acțiune de combatere a căpușelor pe spațiile verzi. FOTO cu rol ilustrativ

Primăria Municipiului Călărași anunță că, în perioada 17 – 19 aprilie 2024, pe domeniul public al municipiului Călărași, se vor efectua tratamente terestre de combatere a căpușelor precum și tratamente terestre larvicide de combatere a larvelor de țânțari.

Tratamentele larvicide se vor efectua în intervalul orar 07.00 – 11.00 iar cele de combatere căpușe în intervalul orar 21.00 – 04.00, în funcție de condițiile atmosferice, fiind posibilă prelungirea perioadei (fapt ce va fi comunicat ulterior).

Substanțele active folosite sunt: Cipermetrin, Tetrametin, Piperonil Butoxide, Difluorobenzamide și Bacillus Thuringiensis.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*