Trei bărbați au fost prinși după ce au furat aproape 25.000 de lei dintr-o casă de pariuri din Călărași

FOTO Poliția Română

Polițiștii din cadrul Poliţie Municipiului Călărași au fost sesizaţi la data de 10 martie, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că de la o casă de pariuri a fost sustrasă suma de 24.800 de lei dintr-o casetă metalică.

“Cercetările desfășurate cu operativitate de echipa complexă formată din polițiști din cadrul Poliției Municipiului Călărași, Secției 6 Poliție Rurală Grădiștea, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și  Serviciului Criminalistic, au condus la identificarea autorilor, aceștia fiind trei bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 29 de ani.

În fapt, două persoane au intrat prin efracție în incinta societății comerciale de unde au sustras suma de 24.800 de lei, iar cel de-al treilea tânăr a asigurat paza”, a anunțat IPJ Călărași.

Astfel, în data de 12 martie, polițiștii au efectuat un număr de 4 percheziții domiciliare pe raza municipiului Călărasi, fiind descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor articole vestimentare aparținând persoanelor în cauză, bunurile achiziționate cu banii sutrași, precum și suma de 13.000 de lei.

Față de doi bărbați a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, ulterior la data de 13 martie, Judecatoria Călărasi a emis mandate de arestare preventive pentru de 30 de zile.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*