Cel mai mare și modern spital privat din sud-estul României, Ovidius Clinical Hospital, se extinde și caută medici specialiști sau primari

Cel mai mare și modern spital privat din sud-estul României, Ovidius Clinical Hospital, se extinde și caută medici specialiști sau primari. FOTO: OCH

Ovidius Clinical Hospital Constanța, cel mai mare și modern spital privat din sud-estul României, anunță angajări pentru medici specialiști sau primari în specialități paraclinice (radiologie), specialități medicale (radioterapie, cardiologie, medicină internă, gastroenterologie, neurologie, diabet, nutriție și boli metabolice, endocrinologie, alergologie și imunologie clinică, nefrologie, pneumologie) și specialități chirurgicale, fizicieni medicali.

Anunțul se adresează medicilor care doresc să facă parte dintr-o echipă de top. Printre argumentele în favoarea alegerii Ovidius Clinical Hospital se află faptul că este cel mai mare și modern spital privat din sud-estul României, că oferă servicii medicale de cea mai înaltă calitate, că se bazează pe o echipă valoroasă, multidisciplinară, dar și pe o aparatură performantă, de ultimă generație.

De asemenea, OCH precizează că activitatea se desfășoară într-un mediu la standarde internaționale, că își prețuiește personalul, încurajează dezvoltarea și perfecționarea sa continuă, personalizează serviciile medicale și programul medicilor și își extinde gama de servicii, prin deschiderea unui nou centru.

Cei interesați de acest anunț pot trimite CV-ul la adresa office@ovidius-ch.ro, iar informații suplimentare pot fi oferite la numărul de telefon 0241/480.400.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*