Trei bărbați din județul Călărași au pierdut lupta cu Noul Coronavirus. Numărul persoanelor decedate a ajuns la 48

Spitalul Municipal Oltenița. FOTO SMO
Spitalul Municipal Oltenița. FOTO SMO

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Călărași a anunțat că numărul persoanelor confirmate de la începutul pandemiei, în județul Călărași, a ajuns la 1198. Dintre acestea, 42 cazuri au fost înregistrate doar în ultimele 24 ore.

Statistica pentru ziua de 18 octombrie 2020 este următoarea:

  • 450 persoane în carantină la domiciliu;
  • 199 persoane în izolare la domiciliu;
  • 86 persoane în izolare instituționalizată (internate);
  • 1198 persoane confirmate de la începutul epidemiei (42 cazuri înregistrate în ultimele 24 de ore), dintre care:
  • 283 cazuri active;
  • 422 persoane au fost declarate vindecate;
  • 48 de persoane au decedat.

Ultimele trei cazuri, înregistrate în acest weekend au apărut la Spitalul Municipal Oltenița și la Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș.

  • Bărbat, 79 de ani, comorbidități (bronho pneumopatie obstructivă cronică, hipertensiune arterială, diabet zaharat), decedat la Spitalul Municipal Oltenița;
  • Bărbat, 77 de ani, comorbidități (cancer pulmonar fază terminală), decedat la Spitalul Municipal Oltenița;
  • Bărbat, 68 de ani, comorbidități (diabet zaharat, bloc ramura stângă, trombocitopenie, hipertensiune arterială, obezitate), decedat la Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș.

Forțele de ordine constituite din polițiști, jandarmi și polițiști locali au efectuat în continuare acțiuni privind ordinea și siguranța publică în contextul prevenirii și combaterii răspândirii noului coronavirus, cât și pentru descurajarea faptelor de natură contravențională.

Echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Barbu Ştirbei al judeţului Călăraşi efectuează zilnic acţiuni de informare preventivă în localităţile judeţului, iar cadrele Inspecţiei de Prevenire desfăşoară activităţi de îndrumare şi control la operatori economici şi instituţii publice în vederea respectării măsurilor prevăzute de lege.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*