Trei unități de învățământ vor fi reabilitate prin Programul Operațional Regional. Este vorba de o școală din Oltenița, Colegiul Agricol și o creșă din Călărași

Colegiul Agricol din Călărași. FOTO Colegiul Agricol

 Trei unități de învățământ vor fi reabilitate prin Programul Operațional Regional, este vorba de Școala Gimnazială “Prof. Lucian Pavel” din Oltenița, de Colegiul Agricol „Sandu Aldea” și de o creșă din Călărași. Valoarea investițiilor depășește 22 de milioane de lei.

Ministrul lucrărilor publice, dezvoltării și administrației a semnat trei contracte de finanțare prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, pentru județul Călărași. Acestea vizează:  

  • reabilitare, modernizare, extindere (prin desființare corpuri anexa C2, C3, C4) și dotare Școala Gimnazială “Prof. Lucian Pavel”, Municipiul Oltenița, județul Călărași – 14.719.674,40 lei
  • dezvoltarea infrastructurii educaționale antepreșcolară și preșcolară din municipiul Călărași – Creșa săptamanală, jud.Călărași – 5.022.672,42 lei
  • modernizarea, reabilitarea și echiparea Colegiului Agricol „Sandu Aldea” Calarasi – 3.060.187,53 lei

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*