Ucigașul fetei din Borcea, prins de polițiști după mai puțin de 24 de ore de căutări

FOTO cu rol ilustrativ

Bărbatul căutat pentru săvârșirea infracțiunilor de omor și violență în familie, după ce, în a doua zi de Crăciun și-a omorât prietena în vârstă de 21 de ani cu mai multe lovituri de cuțit, a fost depistat de polițiști în mai puțin de 24 de ore de căutări.

„În urma complexului de activități investigativ operative și de cercetare penală desfășurate de peste 120 de polițiști, sprijiniți de efective de jandarmi, sub directa coordonare a procurorului de caz și a conducerii inspectoratului, bărbatul în vârstă de 28 de ani, căutat pentru săvârșirea infracțiunilor de omor și violență în familie, a fost depistat în extravilanul comunei Perișoru, județul Călărași, într-o casă abandonată”, au precizat reprezentanții IPJ Călărași.

Potrivit surselor citate, în seara zilei de 26 decembrie, în jurul orei 20.30, acesta ar fi aplicat mai multe lovituri de cuțit concubinei sale, în vârstă de 21 de ani, la domiciliul acesteia din comuna Borcea, județul Călărași, provocându-i decesul.

După comiterea faptei acesta a părăsit locuința sustrăgându-se cercetărilor.

Bărbatul a fost prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*