Tânără de 21 de ani din Borcea, ucisă cu sălbăticie în a doua zi de Crăciun. Criminalul a fugit și este căutat de polițiștii călărășeni

Polițiștii călărășeni au tras mai multe focuri de armă pentru aplanarea unui scandal în Dragoș Vodă

O tânără de 21 de ani a fost omorâtă sâmbătă, 26 decembrie, cu mai multe lovituri de cuțit, principalul suspect, tânărul cu care trăia în concubinaj, fiind în prezent căutat de polițiștii călărășeni.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, crima a avut loc sâmbătă seară, în jurul orei 20.30, la domiciliul fetei din comuna Borcea, în timp ce familia petrecea a doua zi de Crăciun. Prezent la sărbătoare era și prietenul fetei, în vârstă de 28 de ani, cu care aceasta avea o relație de aproximativ șase luni.

La un moment dat cei doi au mers în camera tinerei unde, pe fondul unor discuții în contradictoriu, pornite, se pare, din cauza geloziei, bărbatul a luat un cuțit cu care a lovit-o pe fata de mai multe ori în zona gâtului și în partea superioară a corpului. Ulterior, el a reușit să iasă din casă și să fugă.

Polițiștii călărășeni au fost alertați de către familia fetei și au început imediat acțiunea de căutare a bărbatului, care este din localitatea Perișoru.

Știre în curs de actualizare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Ucigașul fetei din Borcea, prins de polițiști după mai puțin de 24 de ore de căutări – CLnews.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*