Un autotren a luat foc pe A2, în zona localității Ștefan cel Mare. Traficul rutier a fost oprit

Pompierii militari de la ISU Călărași, în alertă. FOTO Adrian Boioglu
Pompierii militari de la ISU Călărași, în alertă. FOTO Adrian Boioglu

Un autotren a luat foc pe A2, în zona localității Ștefan cel Mare, iar din acest motiv traficul rutier a fost oprit.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul a fost oprit pe Autostrada A2 pe sensul Constanța – București, la kilometrul 123, în zona localității Ștefan cel Mare, județul Călărași, pentru desfășurarea intervenției de lichidare a incendiului produs la un autotren aflat pe banda de urgență.

Circulația a fost oprită câteva zeci de minute.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*