Un bărbat din comuna Mănăstirea este anchetat pentru că a agresat o femeie de 69 de ani și a obligat-o să întrețină raporturi sexuale cu el

Sediul IPJ Călărași. FOTO Poliția Română
Sediul IPJ Călărași. FOTO Poliția Română

Un bărbat din comuna Mănăstirea este cercetat de polițiști pentru că a agresat o femeie de 69 de ani și a obligat-o să întrețină raporturi sexuale cu el.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 10 noiembrie 2023, în jurul orei 23:03, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Ulmeni au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, de 46 de ani, cu privire la faptul că mama sa ar fi fost victima unei agresiuni.

“În urma cercetărilor, a reieșit faptul că la data de 9 noiembrie a.c., în jurul orei 13:30, un bărbat, de 56 de ani, din comuna Mănăstirea, care era vecin și cunoștință apropiată cu persoana vătămată, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi intrat în curtea locuinței femeii de 69 de ani și ar fi constrâns-o pe aceasta să întrețină raporturi sexuale cu el.

În urma probatoriului administrat, la data de 12 noiembrie a.c., față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, cercetările fiind ulterior preluate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale.

La data de 13 noiembrie, față de bărbatul de 69 de ani a fost luată măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.        

Cercetările sunt continuate de către polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol” – IPJ Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*