Un bărbat din Roseți a fost reținut de polițiști pentru încălcarea ordinului de protecție

Un bărbat din Roseți a fost reținut de polițiștii din Călărași pentru încălcarea ordinului de protecție.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 18 iunie, ora 22:11, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Modelu au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie, de 47 de ani, din comuna Roseți, județul Călărași, cu privire la faptul că soțul său a încălcat ordinul de protecție.

„În fapt, la data de 14 iunie a.c., pe fondul unui conflict spontan și al consumului de băuturi alcoolice, a fost amenințată cu acte de violență și cu moartea de către soțul ei, provocându-i o stare de temere.

Urmare a acțiunilor sale, față de bărbat a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

De asemenea, la data de 17 iunie a.c., Judecătoria Călărași a admis cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași, fiind instituit un ordin de protecție, pe o perioadă de 4 luni.

La  data de 18 iunie a.c., în jurul orei 22:05, pe fondul geloziei, bărbatul a pătruns în curtea imobilului, intrând in contact cu persoana protejată, încălcând astfel obligațiile dispuse.

Ulterior, acesta a încălcat din nou obligația legală, pătrunzând în imobil sub pretextul că nu are unde să locuiască, fiind depistat de către polițiști” – IPJ Călărași.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie, totodată, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*