Un cioban a fost reținut după ce mai multe oi au intrat pe calea ferată și au fost lovite de o locomotivă. A fost pusă în pericol siguranța feroviară

Un cioban a fost reținut duăp ce mai multe ori pe care le supraveghea au intrat pe calea ferată și au fost lovite de o locomotivă, iar în acest mod a fost pusă în pericol siguranța feroviară.

La data de 31 august, polițiștii din cadrul Serviciul Județean de Poliție Transporturi Călărași au fost sesizați cu privire la faptul că un tren de persoane, care se deplasa pe magistrala 800, pe ruta Craiova-Constanța, a surprins și accidentat o turmă de ovine lăsată nesupravegheată pe calea ferată.

“Din cercetările efectuate de către polițiști, a reieșit faptul că un bărbat, de 46 de ani, care ar avea grijă de turma de ovine, ar fi lăsat animalele nesupravegheate pe calea ferată.

În urma impactului dintre trenul de presoane și ovine, a rezultat avarierea locomotivei și decesul a 10 ovine. Totodată,  din cauza produceri accidentului, a fost pusă în pericol siguranța circulației feroviare” – IPJ Călărași.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și semnalizare falsă , iar față de bărbatul în grija căruia erau animalele, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*