Un nou sens giratoriu va fi amenajat în municipiul Călărași

Un nou sens giratoriu va fi amenajat în municipiul Călărași. FOTO Primăria Călărași

Un grup de lucru, constituit la nivelul Primăriei Municipiului Călărași, sub coordonarea viceprimarului Liviu Coman, a elaborat un proiect de amenajare a unui sens giratoriu la intersecția străzii Prelungirea București cu Bulevardul Nicolae Titulescu.

Proiectul a fost avizat de către Comisia pentru siguranța circulației respectiv Serviciu rutier din cadrul Poliției Municipiului Călărași.

La acest moment este semnat și contractul de execuție al lucrărilor urmând ca în perioada următoare să fie executate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*