Cadouri oferite junioarelor de la echipa de handbal din Călărași

Cadouri pentru junioarele de la echipa de handbal. FOTO Facebook Vasile Iliuță

Junioarele de la echipa de handbal din Călărași au primit cadouri din partea reprezentanților autorităților județene.

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a povestit cum s-a întâmplat acest lucru.

“Vreau să vă spun cum lucrăm noi, în echipă. Ne întâlnim și discutăm toate chestiunile care pot fi îmbunătățite prin județ. Fiecare vine cu o idee. Fiecare contribuie cu ceva. Astfel, în cadrul unei discuții, Bogdan Mihai mi-a zis că a primit mesaje de la părinții fetelor de la echipa de handbal: echipa a întâmpinat anumite probleme și neajunsuri. Treburi care pot fi rezolvate rapid.  M-am mobilizat și am mobilizat întreaga echipă pentru a ne întâlni la Sala Polivalentă cu echipa de handbal feminin pentru tineret.

Le-am dăruit junioarelor un cadou și le-am asigurat că le vom sprijini și în viitor”, a declarat Vasile Iliuță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*