Un pisoiaș de doar o lună are o nouă șansă să trăiască datorită pompierilor călărășeni

O viață salvată de intervenția promptă a pompierilor militari. FOTO ISU Călărași

Pompierii militari călărășeni au fost solicitați să intervină, în dimineața zilei de sâmbătă, 9 iulie, în comuna Cuza Vodă, pentru salvarea unui pisoi căzut într-o fântână adâncă de aproximativ opt, nouă metri.

Proprietarul pisoiașului a încercat mai multe variante să-l scoată din fântână însă, animăluțul miorlăia din ce în ce mai slab, astfel că s-a hotărât să ceară sprijin pompierilor.

Potrivit ISU Călărași, salvatorii au sosit cu echipamentele specifice din dotare și în scurt timp au scos micul pisoi la suprafață spre bucuria proprietarului. Era cam slăbit, dar întreg, fără traume, după mai bine de 24 de ore de stat la răcoare, într-un mediu umed, ostil vieții. Acum este mai bine și se hrănește.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*