VIDEO Peste 200 de polițiști și jandarmi au descins în localitatea Sărulești la firme care depozitează ilegal deșeuri metalice

Peste 200 de polițiști și jandarmi au descins joi dimineața, în localitatea Sărulești, la firme care depozitează ilegal deșeuri metalice.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, alături de comisarii de la Garda Națională de Mediu, desfășoară joi, o acțiune preventiv-reactivă în comuna Sărulești, județul Călărași, pe linia protecției  mediului.

La acțiune participă 65 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, 180 de jandarmi din cadrul  Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași și Brigăzii Mobile de Jandarmi Constanța, alături de Inspectoratul General de Aviație și a 24 de comisari ai Gărzii Naționale de Mediu.

Sunt vizate sediile a 30 de societăți comerciale, bănuite de prelucrarea și depozitarea ilegală a deșeurilor metalice.

Activitățile de prelucrare a deșeurilor sunt susceptibile de a pune în  pericol circulația de pe Autostrada A2 – „Autostrada Soarelui”.

În urma acțiunii, vor fi confiscate deșeuri care pun în pericol mediul înconjurător.

Mai multe persoane vor fi conduse la sediile subunităților Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*