Un pompier militar călărășean este campion național la lupte libere

Pompierul călărășean Mihai Palaghia, pentru a zecea oară campion național la lupte libere. FOTO: ISU Călărași

Soldatul gradat profesionist Mihai Nicolae Palaghia, din cadrul ISU Călărași, a obținut pentru a zecea oară titlul de campion național la lupte libere.

Pompierul călărășean, care este legitimat la Clubul Sportiv Municipal Călărași – secția lupte libere, a participat în perioada 25 – 27 noiembrie la faza finală a Campionatului Național Individual de Seniori – Lupte Libere, competiție care s-a desfășurat în municipiul Reșița, județul Caraș Severin.

„Pompierul Mihai Palaghia este multiplu campion național și trebuie spus că este, de fapt, un obișnuit al podiumurilor de premiere, în timpul celor 11 ani de când practică acest frumos sport, remarcându-se ca un sportiv disciplinat, ambițios, căruia îi place să persevereze și să atingă noi ținte”, spun reprezentanții ISU Călărași.

La secția de lupte libere Călărași este antrenat de Hogea Dragoș, cu care se înțelege foarte bine, dezvoltând în timp o relație profesională solidă, bazată pe încredere, care a dus la rezultate dintre cele mai bune.

Mihai Palaghia are 25 de ani și de șase luni este pompier militar, în primăvara acestui an promovând un examen prin care a dobândit calitatea de soldat gradat profesionist. După perioada de instruire a fost încadrat la Detașamentul de pompieri Călărași, unde s-a integrat bine în echipa salvatorilor, având deja la activ câteva intervenții mai dificile care l-au obișnuit cu munca de pompier, cu disciplina militară și spiritul de echipă.

Într-o scurtă discuție avută recent, spunea că este foarte încântat de ceea ce a devenit, că este mândru să facă parte din echipa pompierilor călărășeni și că nu vrea să se oprească aici, visul lui ar fi acela, ca într-un viitor apropiat, să promoveze un alt examen, prin care să devină subofițer.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*