Un șofer fără permis de conducere a fost reținut pentru 24 de ore

Sediul IPJ Călărași. FOTO Poliția Română
Sediul IPJ Călărași. FOTO Poliția Română

Un șofer fără permis de conducere a fost reținut pentru 24 de ore.

Potrivit IPJ Călărași, la data 9 octombrie a.c., în jurul orei 10:40, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Curcani au oprit pentru control un autoturism, condus de un bărbat, de 37 de ani, din comuna Luica, județul Călărași.

În urma controlului, polițiștii l-au verificat în bazele de date, reieșind faptul că acesta nu figurează ca posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,06 mg/l în aerul expirat.

În cauză, a fost intocmit dosar penal sub aspectul sâvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Ulterior, față de barbatul în cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus ulterior în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*