VIDEO Vasile Iliuță: „Echipa desemnată să conducă patru ani de zile PSD Călărași este una credibilă, capabilă să ducă la bun sfârșit proiectele politice”

Președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță. FOTO: captură video din conferința de presă a partidului

Președintele ales al PSD Călărași, Vasile Iliuță, a declarat joi, 22 septembrie, în conferința săptămânală de presă, că echipa aleasă la conducerea organizației județene a partidului este una  credibilă, capabilă să ducă la bun sfârșit proiectele politice alături de conducerea națională.

„Timp de două luni și jumătate am fost în fiecare organizație din fiecare localitate și am făcut o evaluare a organizațiilor locale unde am și numit președinți la seniori, la organizația de femei și la tineret. Pe lângă acestea, am decis și cine să conducă organizațiile  locale. (…)Am avut de unde alege și am găsit cei mai buni gospodari ai localităților, pe care i-am pus să conducă organizațiile locale ale PSD. (…) Încercăm acum să arătăm că organizația PSD este cea care a venit cu proiecte politice, cu promisiunile electorale pe care le va duce la bun sfârșit. (…)Este clar că, astăzi, echipa desemnată să conducă patru ani de zile PSD este o echipă credibilă, care va arăta că va duce proiectele politice la bun sfârșit împreună cu conducerea națională”, a declarat Vasile Iliuță.

El a mai precizat că PSD Călărași este capabilă să câștige cel puțin șapte dintre primăriile liberale din județ, între care Dragalina, Modelu, Spanțov, Chiselet și Oltenița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*