Unitățile de învățământ din municipiul Călărași își vor deschide porțile în scenariul galben

Unitățile de învățământ din municipiul Călărași își vor deschide porțile în scenariul galben

În urma actualizării indicelui din ultimele 14 zile pentru municipiul Călărași, în acest moment rata incidenței cumulative COVID-19 la 1.000 de locuitori este de 1,31.

Astfel, potrivit Primăriei Călărași, redeschiderea școlilor de luni, 8 februarie, se va face în Scenariul 2 după cum urmează:

  • participarea zilnică, cu prezență fizică în unitățile de învățământ a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, a XIII-a, și a celor din anii terminali din învățământul profesional și postliceal, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție;
  • participarea zilnică în sistem online a elevilor din celelalte clase/ ani de studiu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*