Ședință a Colegiului Prefectural Călărași

Colegiu Prefectural. FOTO Prefectura Călărași

Prefectul județului Călărași, Valentin Barbu, a prezidat astăzi, 23 noiembrie 2023, la sediul Instituției Prefectului județul Călărași, ședința lunară a Colegiului Prefectural. În cadrul întâlnirii a fost aprobată Hotărârea nr.3, în ceea ce privește efectuarea unor controale tematice în perioada sărbătorilor de Crăciun.

Începând cu data adoptării acestei hotărâri se aprobă efectuarea unor controale tematice, astfel:

  1. Control tematic efectuat de către Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Călărași, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Călărași, Direcţia de Sănătate Publică Călărași, Inspectoratul de Jandarmi al Judeţului Călăraşi și Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi privind producția, circulația și comercializarea produselor specifice sărbătorilor de Crăciun, în judeţul Călăraşi.
  2. Control tematic efectuat de către Inspectoratul Teritorial de Muncă din Călăraşi şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi privind respectarea de către agenţii economici a prevederilor legale referitoare la deţinerea, transportul, manipularea, depozitarea şi comercializarea obiectelor artizanale pe bază de amestecuri pirotehnice.

De asemenea, în cadrul ședinței au fost prezentate, conform ordinii de zi, următoarele materiale:

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Călăraşi:

Măsuri suplimentare de supraveghere sanitară veterinară şi pentru siguranţa alimentelor premergătoare sărbătorilor de iarnă.

Sistemul de Gospodărire a Apelor Călărași:

Analiza evenimentelor din perioada ianuarie – noiembrie 2023. Modul de funcționare – exploatare al amenajărilor hidrotehnice din administrare.

Direcția Silvică Călărași:

Campania de împăduriri la nivelul Direcției Silvice Călărași și realizarea de perdele forestiere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*