Vasile Iliuță a verificat stadiul lucrărilor pe DJ 306

Vasile Iliuță. FOTO Consiliul Județean Călărași

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a fost prezent pe teren pentru a verifica stadiul lucrărilor pe DJ306, la Socoalele, în comuna Dragoș Vodă.

Drumul este finalizat în proporție de 90%.

“Sunt prezent oriunde Consiliul Județean are în derulare proiecte, pentru a mă asigura că acestea sunt făcute, cum am spus, în mod eficient și durabil.” – a declarat președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*