Acțiuni ale polițiștilor călărășeni în domeniul sistemelor de securitate private

Sediul IPJ Călărași. FOTO Poliția Română
Sediul IPJ Călărași. FOTO Poliția Română

Polițiștii de ordine publică din Călărași au verificat, în perioada 12 – 29 aprilie, măsurile de securitate la agenți economici din județ.

Potrivit IPJ Călărași, controalele efectuate  în cadrul planurilor de acțiune derulate la nivel național au pus accent pe legalitatea funcționării prestatorilor de servicii în domeniul securității fizice și protejarea patrimoniului deținătorilor de valori.

Polițiștii au verificat măsurile de securitate la 100 de agenți economici, fiind aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare de 7.000 de lei.

De asemenea, activitățile derulate au vizat și legalitatea funcționării prestatorilor de servicii în domeniul securității fizice.

Polițiștii vor continua acțiunile de acest gen, atât pentru informarea factorilor responsabili din cadrul societăților comerciale cu privire la necesitatea adoptării cerințelor minimale de securitate, cât și pentru identificarea obiectivelor ce operează cu valori și prezintă vulnerabilități generatoare de riscuri la securitatea fizică.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*