EXCLUSIV CLnews TV: Vasile Iliuță face bilanțul mandatului său la Consiliul Județean Călărași

Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași. FOTO Mitică Raftu / CLnews
Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași. FOTO Mitică Raftu / CLnews

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CLnews TV.

Cu acest prilej, el a făcut un bilanț al mandatului său la Consiliul Județean Călărași. Vasile Iliuță s-a referit la începutul de mandat marcat de COVID și de criza sanitară.

El a povestit cum a reușit CJC să asfalteze aproape toate drumurile județene de pământ – 450 de kilometri și a vorbit despre lucrările de alimentare cu apă și cele de la rețeaua de irigații.

De asemenea, el a prezentat și câteva lucrări în domeniul sănătății: un corp nou la Spitalul Județean și anvelopare și modernizarea celui vechi.

Vasile Iliuță a discutat și despre implicarea în lucrările de infrastructură mare – nodul rutier Drajna și drumul expres Galați – Brăila – Slobozia – Drajna – Călărași, dar și despre investițiile în educație, achiziția de microbuze școlare. În același timp, el a explicat și rolul avut în întâlnirile cu fermierii și transportatorii protestatari.

Totodată, Vasile Iliuță i-a caracterizat pe cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean și a precizat ce va face în alegeri. Președintele CJ Călărași a mai explicat ce îl motivează să rămână în administrație și câte mandate mai dorește în fruntea CJ Călărași.


De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*