Vasile Iliuță despre vaccinarea familiei sale anti-COVID: „Nimeni nu a luat locul nimănui”

Vasile Iliuță despre vaccinarea familiei sale anti-COVID: „Nimeni nu a luat locul nimănui”. FOTO Facebook Vasile Iliuță

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, spune că toți membrii familiei sale, care, la sfârșitul săptămânii trecute au fost vaccinați împotriva COVID-19, au respectat programarea făcută pe platforma ROVACCINARE și că informațiile vehiculate în ultimele zile, potrivit cărora aceștia nu s-ar fi încadrat în etapa a doua de vaccinare, sunt „fabricate la comandă politică”.

Președintele Consiliului Județean Călărași s-a vaccinat împotriva COVID-19, împreună cu familia sa, în data de 26 februarie,  la Centrul de la Spitalul Județean de Urgență Călărași.

„O decizie responsabilă pentru ca pandemia să intre într-un proces de regres pe care îl dorește întreaga omenire”, spunea atunci, pe pagina sa de Facebook, Vasile Iliuță.

Președintele Consiliului Județean Călărași s-a vaccinat împotriva COVID-19. FOTO Facebook Vasile Iliuță

Ulterior, au apărut informații potrivit cărora membri ai familiei sale nu ar fi fost eligibili pentru această etapa de vaccinare, pe care Președintele CJ Călărași le-a infirmat, luni, 1 martie, printr-o nouă postare pe Facebook:

„Vaccinarea anti-COVID a familiei mele a stârnit numeroase controverse. Vă reamintesc că în urmă cu o lună mi-am amânat imunizarea declarând la acel moment că mă voi vaccina atunci când familia mea va fi programată. Lucru care s-a și întâmplat! Pentru o corectă informare a oamenilor, precizez că din populația prioritizată pentru vaccinarea împotriva COVID, în etapa a doua de vaccinare, fac parte și LUCRĂTORII DIN AGRICULTURĂ și din industria alimentară de alimente esențiale. Nimeni nu a luat locul nimănui, ci doar am respectat programarea pe care am efectuat-o pe platforma ROVACCINARE la fel ca oricare cetățean al acestei țări. Știrile fabricate la comandă politică nu necesită documentare și înțeleg lipsa de informație”, a comentat Vasile Iliuță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*