Vasile Iliuță despre vaccinarea familiei sale anti-COVID: „Nimeni nu a luat locul nimănui”

Vasile Iliuță despre vaccinarea familiei sale anti-COVID: „Nimeni nu a luat locul nimănui”. FOTO Facebook Vasile Iliuță

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, spune că toți membrii familiei sale, care, la sfârșitul săptămânii trecute au fost vaccinați împotriva COVID-19, au respectat programarea făcută pe platforma ROVACCINARE și că informațiile vehiculate în ultimele zile, potrivit cărora aceștia nu s-ar fi încadrat în etapa a doua de vaccinare, sunt „fabricate la comandă politică”.

Președintele Consiliului Județean Călărași s-a vaccinat împotriva COVID-19, împreună cu familia sa, în data de 26 februarie,  la Centrul de la Spitalul Județean de Urgență Călărași.

„O decizie responsabilă pentru ca pandemia să intre într-un proces de regres pe care îl dorește întreaga omenire”, spunea atunci, pe pagina sa de Facebook, Vasile Iliuță.

Președintele Consiliului Județean Călărași s-a vaccinat împotriva COVID-19. FOTO Facebook Vasile Iliuță

Ulterior, au apărut informații potrivit cărora membri ai familiei sale nu ar fi fost eligibili pentru această etapa de vaccinare, pe care Președintele CJ Călărași le-a infirmat, luni, 1 martie, printr-o nouă postare pe Facebook:

„Vaccinarea anti-COVID a familiei mele a stârnit numeroase controverse. Vă reamintesc că în urmă cu o lună mi-am amânat imunizarea declarând la acel moment că mă voi vaccina atunci când familia mea va fi programată. Lucru care s-a și întâmplat! Pentru o corectă informare a oamenilor, precizez că din populația prioritizată pentru vaccinarea împotriva COVID, în etapa a doua de vaccinare, fac parte și LUCRĂTORII DIN AGRICULTURĂ și din industria alimentară de alimente esențiale. Nimeni nu a luat locul nimănui, ci doar am respectat programarea pe care am efectuat-o pe platforma ROVACCINARE la fel ca oricare cetățean al acestei țări. Știrile fabricate la comandă politică nu necesită documentare și înțeleg lipsa de informație”, a comentat Vasile Iliuță.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*