VIDEO Lucrările din zona pietonală a Călărașiului avansează într-un ritm bun

Lucrările din zona pietonală a Călărașiului avansează într-un ritm bun. FOTO: Primăria Călărași

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, spune că lucrările din cadrul proiectului „Reducerea emisiilor de carbon în municipiul Călărași prin crearea unui spațiu urban pietonal multifuncțional în zona centrală a municipiului” avansează chiar într-un ritm bun.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, edilul a anunțat că a început turnarea stratului de beton pe tronsonul cuprins între strada Dobrogei și Muzeul Municipal (fostul sediu al Primăriei), urmând ca această operațiune să continue în perioada următoare până în dreptul sediului Consiliului Județean Călărași.

„Nădăjduim să finalizăm investiția, finanțată din fonduri europene, până la finele anului viitor. Amplasamentul vizat de proiect este format din zona pietonală care se desfășoară între strada Sloboziei și strada Dobrogei, precum și aleile de legătură ale acesteia cu Parcul Central, segmentul din strada Sloboziei cuprins între intersecția cu strada București și cea cu strada 1 Decembrie 1918 și segmentul străzii Traian între strada 1 Decembrie 1918 și Bulevardul 1 Mai”, a precizat Marius Dulce.

Potrivit primarului municipiului Călărași, rezultatele așteptate la finalul implementării proiectului sunt o suprafață carosabilă reabilitată de 785 mp, suprafață spații verzi reabilitată – 7.255,9 mp, respectiv, suprafața zonelor pietonale modernizate – 20.194,8 mp.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*