CLnews TV EXCLUSIV: Președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță, face analiza organizației județene după 4 ani de mandat

Vasile Iliuță, președintele PSD Călărași. FOTO Alexandru Botezatu
Vasile Iliuță, președintele PSD Călărași. FOTO Alexandru Botezatu

Președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CLnews TV.

Cu acest prilej, Vasile Iliuță a povestit cum a ajuns să preia organizația județeană a PSD Călărași, a vorbit despre conflictul cu fostul deputat PSD Coarnă, care acum este la AUR și care îi va fi contracandidat la președinția Consiliului Județean.

De asemenea, Vasile Iliuță a analizat și activitatea parlamentarilor Cionoiu și Bîrcă, a spus cum a reușit să aducă mai mulți oameni din PNL în PSD, în special primari și cum vede ideea unei alianțe PNL – PSD la Călărași și în ce condiții ar putea să meargă.

Liderul PSD Călărași a făcut evaluarea organizațiilor locale ale social-democraților, precum și pe cea a organizației de femei și a celei de tineret.

Vasile Iliuță s-a referit și la ancheta DNA în dosarul în care a fost achitat în prima instanță, a povestit cum se împarte între politică, Consiliul Județean, afaceri și familie și de ce a cumpărat un hotel în Italia.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*